GET STARTED

0$

Bedankt, u ontvangt spoedig een reactie

Basis ontruiming Huurwoning

Inbegrepen zijn de standaard werkzaamheden volgens professionele verhuurders die nodig zijn om een woning op te leveren. Inboedel verwijderen. Zelf aangebrachte voorzieningen verwijderen (planken, gordijnrail, lampen, schroeven/pluggen etc). 1 laag losliggende vloerbeddekking verwijderen (d.w.z. Alleen langs de randen gelijmd/genageld) incl. ondervloer. Woning bezemschoon opleveren.

(incl. hallen, natte ruimte's en opslagruimte's)

Maak een keuze om door te gaan

Extra werkzaamheden indien nodig

Zoals verlijmde vloerbedekking, parket, plavuizen, zeil of tapijt


Maak een keuze om door te gaan

Omgevingskosten

Omgeving afhankelijke kosten als gevolg van vertragende/bijzondere omstandigheden. Op aanvraag, wordt ter plekke beoordeelt, alleen een indicatie of het waarschijnlijk is dat er wel of geen kosten bijkomen. Het type woning heeft invloed op de snelheid en mankracht dat nodig is om de werkzaamheden uit te voeren. Zo heeft een lange galerij en lift meer tijd nodig dan een benedenwoning. Daarnaast hebben oudere gebouwen vaak ook nog veel drempels en maar 1 of een kleine lift. Woningen met verdieping(en) hebben één of meerdere trappen waardoor extra handen vaak noodzakelijk zijn.


Nee / Ja


Nee / Ja


Nee / Ja


Nee / Ja


Nee / Ja

Maak een keuze om door te gaan

Inboedel afhankelijke kosten

De Boedelbode werkt zo verantwoord mogelijk door afval te beperken tot wat echt niet meer bruikbaar is. Dat wil zeggen dat alles wat heel, schoon en geen nare geurtjes heeft wordt aangeboden aan een kringloopbedrijf die aangesloten is bij de kringloopbranchevereniging Alle kapotte goederen en materialen zoals de vloerbedekking, matrassen etc. worden aangeboden bij een vuilverwerker die recyclebare materialen schijdt van de overige materialen.

hoeveel

hoeveel

(Als u niets invult blijft 800 kilo staan)

Maak een keuze om door te gaan

Bij De BoedelBode is uw boedel geld waard!

De Boedelbode ziet het inkopen van goederen als service voor partijen die geen tijd/energie hebben om in verkoop van goederen te steken. Zelf verkopen levert dan ook altijd meer op gezien de arbeid en risico op de investering niet vertaald hoeven te worden. Goederen die dermate bijzonder zijn dat deze aangeboden kunnen worden bij een veilinghuis brengen wij bij voorkeur voor u naar elk gewenst veilinghuis. Zijn er nog bijzondere/waardevolle goederen die geen bestemming meer hebben? Ik neem het graag van u over.

Gaat incl. BTW van de offerte af.

Maak een keuze om door te gaan

Totaal

Totaal

Vul hier eventueel aanvullende opmerkingen of vragen in

Overzicht offerte

Beschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting :
Totaal :