Over ons

De Boedel Bode, opgericht in 2018, draagt zorg voor alle werkzaamheden om een oplevering of overdracht mogelijk te maken.

Een boedelruiming is het leeghalen van een woning of appartement. Dit gebeurt bijvoorbeeld na een overlijden, maar ook wanneer huurders met de “noorderzon” vertrokken zijn en de verhuurder met een huis vol meubilair blijft zitten.

Na een overlijden zijn de erfgenamen doorgaans verantwoordelijk voor het leeghalen van de woning. Vaak moet het leeghalen van een (huur)woning snel gebeuren, maar kan het zijn dat u als nabestaande nog niet klaar bent voor dit emotionele proces.

Dan is De Boedel Bode de aangewezen partij. Wij halen de woning leeg en laten deze bezemschoon achter: direct klaar voor de oplevering of overdracht.
U bespaart uzelf waardevolle tijd en energie.

Eventuele huisraad die bruikbaar is gaan (in overleg) aar de kringloopwinkel. Zo krijgen de spullen een tweede kans en besparen we op afval.

U kunt via Offerte aanvragen direct een prijsopgaaf ontvangen. Mocht u vragen hebben of wilt u meteen een opdracht verstrekken aan ons, neem dan contact op
via telefoon of e-mail.

De Boedel Bode zorgt voor uw boedel